Film Percy Jackson 3 Kapan Rilis?

Helaas geen goed nieuws voor fans van de Percy Jackson franchise. Er komt geen Percy Jackson 3! Logan Lerman speelde eerder de titelrol in Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010) en Percy Jackson: Sea of Monsters (2013) van 20th Century Fox.

Waarom komt er geen Percy Jackson 3?

MTV vroeg de acteur (Noah, The Perks of Being a Wallflower) naar een eventuele sequel en Lerman reageerde als volgt: ‘Het zit er niet in. Het is een geweldige ervaring geweest en er zijn een boel deuren voor me opengegaan, maar ik denk niet dat er een derde film komt.’

Hoeveel films heeft Percy Jackson?

Onlangs vroegen we ons af wat er eigenlijk met die aardige Percy Jackson-films gebeurd is. Spanning en avontuur, goddelijke magie: raar eigenlijk dat de reeks na twee films stopte! Disney heeft goed nieuws: de avonturen van de halfgod worden verwerkt tot een serie op Disney+!

Waar Percy Jackson kijken?

Percy Jackson & The Lightning Thief – Kijk nu online bij Pathé Thuis.

Hoeveel delen heeft Percy Jackson boek?

De Percy Jackson serie bestaat uit vijf boeken, die op de volgende volgorde gelezen moeten worden: De bliksemdief, zee van monsters, de vloek van de titaan, de strijd om het labyrint, de laatste Olympiër.

Wat voor genre is Percy Jackson?

Percy Jackson en de Olympiërs
Originele titel Percy Jackson and the Olympians
Land van oorsprong Verenigde Staten
Originele taal Engels
Genre Jeugdboek
You might be interested:  Mengapa Dalam Melakukan Sesuatu Kita Harus Bertanggung Jawab?

Waar gaat Percy Jackson over?

Percy verblijft, sinds hij weet dat hij een halfgod is, tijdens de zomer in Kamp Halfbloed, op Long Island in New York. Dat is een kamp waar andere halfgoden zoals hij zitten. In het eerste boek leert hij daar Annabeth Chase en Grover, een sater, kennen. Zij vergezellen hem de hele serie lang en worden beste vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *